KABELS SHACK PI4HLM VOORZIEN VAN EMP PROTECTOR

door | 29 april 2023

Het was gebruikelijk om de kabels in de shack van PI4HLM los te maken van het antennerack als wij niet in het gebouw zijn. Dit was voornamelijk bedoeld om bij bliksemactiviteit te voorkomen dat onze apparatuur zou kunnen worden beschadigd. Nu zal niets je kunnen beschermen bij een directe inslag maar de geplaatste EMP Protectors helpen wel tegen sterke magnetische velden ten gevolge van een inslag in de nabije omgeving. De in totaal 5 EMP Protectors zijn van het merk Huber + Suhner. De frequentie range is van 0 – 1000 MHz. en zijn natuurlijk 50Ω en belastbaar tot 150 W. Return loss ≥ 26,4 dB. De insertion loss bedraagt ≤ 0,1 dB.

Het kabelrack in de shack met de EMP-protectors van Huber & Suhner. De antennekabels kunnen nu blijven zitten en hoeven dus niet elke keer meer worden losgenomen.

Huber & Suhner EMP Protector 3401.17.K DataSheet 2582329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *