Voorzitter verrast tijdens Algemene Ledenvergadering

door | 1 maart 2023

Op vrijdag 24 februari jl. werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Als uw voorzitter was ik bijzonder verrast met het hoge opkomstpercentage. Pas later zou  blijken wat hiervan mede de reden was en dat daarom de vergadering bijna een uur langer zou duren dan gewoon is. De eerste 9 agendapunten voor de pauze werden in een vlot tempo afgewerkt, zodat er om 21.30 uur een pauze werd ingelast van 15 minuten. Toen wij na de pauze weer wilden vervolgen, werd luid aan onze deurbel getrokken.

Twee in het donker gestoken mannen compleet met hoed, die mij een beetje aan de Blues Brothers deden denken, betraden het gebouw en stelden zich voor als de burgemeester- en locoburgemeester van Haarlem. Nog steeds niet wetend wat hier nu precies de bedoeling van was, begonnen beide heren een betoog af te steken en toen pas viel bij mij het kwartje. Ongemerkt 25 jaar voorzitterschap van de NVRA werd in een hilarische sketch ten tonele gevoerd.

Burgemeester Jansen en de Locoburgemeester Jansen van Haarlem tijdens hun gloedvolle betoog waarbij uw voorzitter wat beduusd toekijkt omdat hij pas later in de gaten kreeg dat het hier om zijn 25-jarig jubileum als voorzitter van de NVRA ging.

Onze secretaris en penningmeester en ook de Wethouder van Slimme Zaken (Pim) blijken over verborgen talenten te beschikken. Uit hun handen mocht ik een prachtige erepenning ontvangen en naast de bloemen een enorm cadeau in de vorm van VVV-cheques waarvan de hoogte van het bedrag mij deed verstommen. Langs deze weg wil ik U allemaal hartelijk danken voor de prachtige cadeaus en het in mij gestelde vertrouwen. Joop, Ton en Pim in het bijzonder bedankt voor de wijze hoe jullie dit over het voetlicht hebben gebracht.

Burgemeester Jansen en de Locoburgemeester Jansen van Haarlem overhandigde Arnold PE1AMH de Erepenning van de Gemeente Haarlem (die iedereen bij de Wethouder van Slimme Zaken kan laten printen voor ieder gewenst doel, HI) ter gelegenheid van zijn 25-jarig voorzitterschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *