Vrijdag 24 mei jl. was er een extra Verkoopavond

door | 24 mei 2024

Nadat er op vrijdag 26 januari jl. al een verkoopavond was gehouden, bleven er van de 300 artikelen nog ruim de helft over. De eerste avond bracht maar liefst €1150,- op.

Besloten werd om in de maand mei hier nog een tweede avond er achteraan te breinen. Deze tweede avond werd gehouden op vrijdag 24 mei jl.

De opkomst was iets minder groot dan de eerste keer, waarschijnlijk omdat velen dachten dat de krenten al uit de pap waren gegeten. Echter ook op de tweede avond was er nog een hoop interessant materiaal wat in de regel ‘voor weinig wegging’.

Het systeem met de bordjes met Uw kopernummer erop werkte ook deze keer weer zeer goed. Er wordt tijd bespaard omdat er tussentijds niet meer hoeft te worden afgerekend. Aan het eind van de avond wordt als in één verrekend en dit kan per pin of contant. De mogelijkheid bestaat zelfs om het bedrag van Uw verkopen op Uw rekening te laten storten.

Om 24.00 uur zat het er op. Arnold PE1AMH (veilingmeester), Joop PA3GOO (aandrager) en Ton PA2TON (penningmeester) hadden bijna alles verkocht. De paar overgebleven artikelen werden later nog (na de veiling) verkocht aan een opkoper. De opbrengst deze keer bedroeg ruim €380,-

Van de ruim 300 artikelen bleven er op 26 januari jl. de helft over. Bovenstaande foto laat zien wat er allemaal nog overgebleven was.

Boven de geamuseerde kopers op 24 mei jl. Onder het verkoopteam ofwel het voltallige bestuur van de NVRA. Arnold PE1AMH, Joop PA3GOO en Ton PA2Ton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *