NIEUWE (BASEBAND-) SPLITTER BIJ NVRA  

door | 20 december 2023

Hans PE1ICE heeft een nieuwe Baseband Splitter ontworpen. Eén inkomend signaal kan worden gesplitst in 5 identieke uitgangssignalen. Het werkingsgebied van de splitter bevindt zicht tussen 0 – 40 MHz. De splitter kan geschikt worden gemaakt voor 50Ω of voor 75Ω. In de regel worden dergelijke splitters gebruikt door ATV-amateurs om hun baseband signaal over meerdere zenders te verdelen. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal geen baseband te zijn. Heeft U bijvoorbeeld een signaal uit een 10 MHz bron wat U meerdere malen wilt toepassen, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Nagenoeg alle SMD-componenten zijn van de grootte 1206. De splitter wordt gevoed met 12 Volt DC.

De print van de basebandsplitter wordt geleverd met 6 BNC connectoren en de LMH6714MA

Het aanbod bevat de volgende onderdelen, t.w.:

  1. De print;
  2. 6 BNC connectoren print montage;
  3. De LMH6714MA

De documentatie vindt U hier:  Basebandsplitter

Prijs voor leden:     €  25,- (afhalen NVRA-gebouw op woensdagavonden)

Prijs niet-leden :    €   35,- (afhalen NVRA-gebouw op woensdagavonden)

Verzendkosten  :   € 4,04

Op de moment: uitverkocht