Nieuw bij de NVRA

door | 17 december 2023

Op afroep heeft de NVRA de beschikking op de hobbyavonden over een analyzer van Rig Expert de AA-3000. Deze heeft een bereik tot 3 GHz. Tevens is voor onbepaalde tijd beschikbaar een buizentester van het merk AVO. Handig om alle buizen te testen van onze Philips TX-400, maar als U ook wat wil laten testen kunt U Uw buizen gerust meenemen.

De bekende buizentester van AVO is bij de NVRA beschikbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

     

Eindelijk zijn op ons verzoek de borden aan de Jan van Krimpenweg  aangebracht aan het begin en het eind van de 10 autovakken. Deze borden dwingen af dat op deze vakken alleen personenwagens mogen staan en geen andere voertuigen. Handhaving had ons immers te kennen gegeven, dat indien vrachtwagens op deze autovakken zonder deze borden niet verbaliseert kan worden. Inmiddels zijn de effecten al te merken.

De NVRA heeft een nieuwe klimgordel aangeschaft voor klimklussen op de club en voor op de toren. Klimgordels moeten regelmatig gekeurd worden om hun betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Omdat op onze schuifmast door de afgelopen stormen coaxkabels loshingen, werden deze mede door het gebruik van het nieuwe klimmateriaal door Chris PE1IDK weer vastgezet. Op de linker en rechterkant van ons gebouw zijn nieuwe verstralers gemonteerd. Tevens is de camerabehuizing opgeknapt en is er een nieuwe camera in deze behuizing aangebracht.