ER WORDEN GEEN TIKKIE’s MEER UITGEDEELD!!

door | 5 november 2021

In de vorige Nieuwsbrief 36 maakten wij bekend dat de barrekening kon worden voldaan doormiddel van een Tikkie. In de (korte) praktijk is echter gebleken dat de afwikkeling hiervan door de penningmeester omslachtiger bleek dan gedacht.

Derhalve heeft het bestuur besloten om een Sumup pinautomaat aan te schaffen. Natuurlijk blijft het betalen van de barrekening doormiddel van contanten mogelijk, maar we verwachten dat steeds meer leden zullen gaan betalen via deze pinautomaat. De Sumup pinautomaat maakt betalen via een kaartgleuf mogelijk maar biedt ook de mogelijkheid van contactloos betalen.

De kosten om met de pin te betalen worden door de NVRA voor haar rekening genomen.

Ook blijft het via deze betalingsmogelijkheid mogelijk om de NVRA een fooi te geven. Op de pinautomaat zit daarvoor een aparte knop en u wordt natuurlijk in de gelegenheid gesteld zelf de hoogte van het tipgeld te bepalen. Zo’n fooi draagt dan weer mooi bij in de dekking van de aanschafkosten en de kosten welke wij moeten betalen voor deze wijze van betalen, welke 1,9% zijn van de rekening.

De Sumup pinautomaat werkt tussen de bar en de bank zowel via Wifi als via 3G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *