ZATERDAG 25 MEI LEDEN NVRA BEZOEKEN VOOR HET LAATST HET RADIOTVDESIGNMUSEUM te HAARLEM   

door | 20 april 2024

In de maand juni sluit het Radiotvdesignmuseum Haarlem voor goed haar deuren. Heel spijtig want daarmee gaat er weer een stuk radio en TV-folklore verloren. Arie Stiphout, die in 1939 in de Hoogstraat een winkel opende, was de oprichter van het museum in de Spaarnwouderstraat, dat begon in 1977 onder de naam: Museum Farad (zie NVRA Nieuwsbrief Nr. 38).

Op zaterdag 25 mei a.s. een dag na onze 2e Verkoping gaan wij het sluitende museum voor de laatste maal bezoeken. Het is van belang dat U zich hiervoor van te voren opgeeft. Gebruik daarvoor ons contactformulier en kies als onderwerp: Museumbezoek  Opgeven hier

De NVRA betaalt Uw toegang en daarom geldt dit alleen voor leden. Er kunnen maximaal 20 toegangsbewijzen worden verstrekt, dus op is op. U komt op eigen gelegenheid naar het museum in de Spaarnwouderstraat 3 2011AA Haarlem. Aanvang: 14.00 uur. Verwacht einde om: 16.00 uur

Bij voldoende belangstelling en goed weer gaan wij na afloop nog wat drinken: In den Swarten Hondt aan het Spaarne.