NVRA-GEBOUW EINDELIJK VERLOST VAN “SCHOKGOLF”

door | 22 oktober 2021

Radioamateurs zijn natuurlijk helemaal gek op golven. Radiogolven wel te verstaan. Ons gebouw was echter onderhevig aan schokgolven en vond dat minder prettig. Zijdelings van onze ingang zat een flinke hobbel in het asfalt wat ooit ontstaan was door een slecht uitgevoerde reparatie. Veelal zware voertuigen met meerdere assen veroorzaakten een regelrechte schokgolf als deze hobbel passeerden. Dit is nu eindelijk gerepareerd waardoor wij hier geen last meer van zullen ondervinden. Nu nog de parkeervakken!

De weg werd om en om afgezet om de reparatie veilig te kunnen uitvoeren.

Het etnisch geprofileerd wegdek na de reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *