BESTUURLIJKE MEDEDELINGEN en BESLUITEN (27 juni -31 augustus)

door | 27 augustus 2022
  1. Het huidige statische NVRA-logo op onze website www.nvra.net zal weer worden vervangen door een dynamische uitvoering;
  2. Er zijn 25 bouwpakketten in voorbereiding van de Mini ATV-ontvanger. Het samenstellen is een tijdrovend en moeizaam proces vanwege de slechte verkrijgbaarheid van de onderdelen en de moeilijke keuzes in verband met de enorme prijsstijgingen. De laatste onderdelen zitten er deze maand aan te komen;
  3. Nu er geen meldingen over antenneplaatsingsproblemen zijn ontvangen zal de NVRA een begin gaan maken met de storingsproblematiek. In eerste instantie zal zich dit voorlopig richten op de eigen situatie rondom het NVRA-gebouw en de toren in de Waarderpolder;
  4. Op woensdag 3,10 en 17 augustus heeft een team onder de bezielende leiding van Klaas PD0RKO de immense heg tussen ons gebouw en de buren geslecht. Twee         wagens vol met groen zijn afgevoerd. Helemaal top;
  5. Gert-Jan PA1G is gestart met het in kaart brengen van de storing welke in ons gebouw ontstaat door eigen apparatuur. Pas als wij zelf ‘clean’ zijn zullen bronnen buiten ons gebouw in kaart gebracht worden (zie punt 3);
  6. De toegezegde parkeervakken door de Gemeente Haarlem zijn op 25 augustus aangebracht. Echter het eerste vak start halverwege het gebouw van onze buren. Dat betekent dus een stukje verder lopen voor ons;
  7. Ons lid Anton PL1806 heeft een aanzienlijk bedrag van €900,- gedoneerd als vrijwillige bijdrage aan de maandelijkse huur. Hartelijk dank Anton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *