BESTUURLIJKE MEDEDELINGEN en BESLUITEN (17 feb. – 20 mrt.)

door | 4 april 2022
  1. De datum voor de jaarlijkse verkoping in 2022 is vastgesteld op vrijdag 28 oktober;
  1. De gemeente Haarlem heeft toegezegd om 10 parkeervakken voor ons te realiseren. Twee zijn er reeds gerealiseerd dus er zullen nog 8 bijkomen. Indien de uitvoering van de laatste 8 van start gaat, worden wij hiervan op de hoogte gebracht;
  1. Het jaar 2022 staat grotendeels in het licht van het vastleggen en weergeven van onze historie. Nadat een begin is gemaakt met het          opnemen van oude schema’s/projecten  (Zie: https://nvra.net/index.php/nvra-schemas/) gaat binnenkort gestart worden met het digitaliseren van films en video’s;
  1. Het bestuur heeft besloten om de Open Dagen 2022 te organiseren in het weekend van 17 en 18 september;
  1. Zoals wettelijk is voorgeschreven is de NVRA per 30 maart ingeschreven in het UBO-register;
  1. De procedure voor het onderhoud aan het gebouw en de tuin is in de maak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.