INVENTARISATIE ANTENNEPLAATSINGS PROBLEMEN

door | 16 februari 2022

Eén van de onderwerpen waarover de NVRA met de DARU en de RFDX met elkaar willen gaan samenwerken is de antenneplaatsing problematiek. Het is daarbij van belang dat deze problematiek eerst goed in kaart dient te worden gebracht. De NVRA heeft op zich genomen deze inventarisatie uit te voeren voor de regio Noord-, Midden-, en Zuid-Kennemerland.

Deze problemen zullen zich veelal afspelen tussen verschillende partijen, zoals:

1. De amateur versus zijn verhuurder dus 1 op 1;
2. De amateur versus een woningbouwvereniging of een VVE;
3. De amateur versus een gemeente of provincie;
4. Een combinatie van 1 en 3;
5. Een combinatie van 2 en 3.

De inventarisatie staat los van het feit van welke vereniging U lid bent. Misschien bent U wel helemaal geen lid van een vereniging. Deze inventarisatie probeert de omvang en de inhoud van de problematiek in kaart te brengen. U kunt daarvoor ons contactformulier gebruiken wat te vinden is op:

https://nvra.net/index.php/contact/

Een aantal velden zijn verplicht zoals: Naam, Emailadres, Roepletters en/of Luisternummer. Selecteer als onderwerp: Antenneplaatsing en begin in het Berichtveld als eerste te beschrijven tot welke categorie (1,2,3,4 of 5) Uw denkt dat uw probleem behoort. Vervolgens omschrijft U in dit zelfde berichtveld in korte, krachtige en inhoudelijke bewoordingen wat Uw probleem precies inhoudt.

Bent U buiten de regio Kennemerland woonachtig en geen NVRA-lid, dan heeft het geen zin om het formulier in te vullen.

Gemeenten behorend tot Noord-, Midden-, en Zuid-Kennemerland zijn: Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo, Uitgeest, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.
Ter verduidelijking: bent U lid van de NVRA en U woont niet in een hierboven genoemde gemeenten, kunt U dus ook deelnemen aan de inventarisatie.

De sluittingsdatum van de inventarisatie is: dinsdag 1 april (geen grap)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.