CURSUS PROGRAMMEREN OP 31 JANUARI VAN START…  

door | 31 januari 2022

Op maandag 31 januari jl. ging de eerste les van de cursus Programmeren van start. De woensdag ervoor waren de tafels in het gebouw wat anders neergezet en het aantal deelnemers (19) is zo groot dat er zelfs een aantal cursisten aan de hobbytafel moeten zitten. Nou dan weet U ook eens hoe dat zit, indien U geen bouwer bent.

Onze cursusleider is de enthousiaste Evert PE1PDC, die in het dagelijkse leven  docent software engineering aan de Hogeschool van Leiden. Naast zijn passie hardware development heeft hij ook een duidelijke passie voor het vak software engineering, waarvoor hij zich onlangs kwalificeerde.

Op deze eerste avond kregen alle deelnemers een onderdelenpakket uitgereikt.

Evert PE1PDC startte op 31 januari jl. de cursus Programmeren op de maandagavond.

 

Uit de rij auto’s op de Jan van Krimpenweg op de maandag valt op te maken dat bij geen van de cursisten met de fiets komt met uitzondering van Karel, Joop en Chris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.