NIEUWJAARSRECEPTIE WOENSDAG 26 JANUARI…..

door | 26 januari 2022

Op woensdag 26 januari jl. werd de Nieuwjaarsreceptie van de NVRA gehouden en welke op een eerder geplande datum 5 januari geen doorgang kon vinden. Normaal bij zo’n evenement is ons gebouw afgeladen, maar het zal U inmiddels bekend zijn waarom dat de laatste tijd wat minder is.

Gezelligheid laat zich echter niet afmeten door het aantal personen, maar door wie er komen. Het was dus gezellig en uw voorzitter nam nog even het woord om terug te blikken op het afgelopen jaar en tevens vooruit te kijken naar de dingen die gaan komen. De NVRA is zoals U weet een vereniging met veel activiteiten en veel initiatieven. Een vereniging ‘wonend’ in een gebouw waarover we 24/7/365 kunnen beschikken en wat het afgelopen jaar geheel aan de buitenzijde is geschilderd, een nieuw dak heeft gekregen alsmede n een volledig vernieuwd interieur. Wij hebben daaraan een ongekend mooie faciliteit welke ons de gelegenheid biedt om onze hobby in al haar aspecten te kunnen bedrijven.

Voorzitter Arnold PE1AMH hield een praatje over dingen die achter ons lagen en gaan komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.