NVRA Hobbyavonden worden weer drukker bezocht…

door | 23 september 2021

Op woensdag 22 september jl. was duidelijk te merken dat de hobbyavonden weer drukker worden bezocht. Alle faciliteiten voor een goede knutsel of meting zijn dan ook aanwezig. Oscar PD1OT was ooit al eens op een Open Dag van de NVRA geweest en dat was voor hem aanleiding om weer eens langs te komen.
Hij kwam in gesprek met ons nieuwe hobbycommissielid Gert-Jan PA1G al gauw hadden zij een ‘klik’. Hun liefde voor oude TV’s.

Van het een kwam het ander en halverwege de avond besloot Oscar PD1OT om lid te worden. Het mes snijdt vaak aan twee kanten. Oscar is bedreven in het solderen van SMD-componenten en zo iemand kunnen wij op de club goed gebruiken. Van harte welkom Oscar!

Gert-Jan PA1G in technisch QSO met Oscar PD1OT ontdekken hun beider liefde voor oude TV’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *