Peter PD0HPA en XYL Loes 54 jaar getrouwd….

door | 30 juni 2021

Op woensdag 30 juni jl. bezochten Arnold PE1AMH en Ton PA2TON namens het bestuur van de NVRA, Peter PD0HPA en zijn XYL Loes, niet wetend dat zij precies op deze dag 54 jaren zijn getrouwd. Sinds mei 2019 verblijft Peter in het Woonzorgcentrum De Heemhaven in Heemstede. Peter heeft hier een eigen kamer en Loes bewoont een aanleunappartement in hetzelfde complex. Arnold had wat video-opnamen opgezocht uit het NVRA-verleden waarop Peter te zien is, maar uitgerekend op dat moment blokkeerde het invoermechanisme van de videorecorder, zodat we dat nog een keer gaan overdoen. Dat gaat niet al te lang duren want de recorder is inmiddels weer gerepareerd. Peter vindt het erg leuk om post te ontvangen. Als U een kaartje wilt sturen dan kunt U dat richten aan Woonzorgcentrum de Heemhaven Von Brucken Vocklaan 20 2102XC Heemsteden t.n.v. P. Wijdeman 22A12.

Peter PD0HPA en Loes zijn 54 jaar getrouwd

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *