Hans Bierenbroodspot PA0HBS vertrekt naar Duitsland

door | 27 april 2021

Per 1 mei vertrekt Hans Bierenbroodspot PA0HBS met zijn XYL naar Trusetal in Duitsland (98596). Samen gaan zij daar een huis bouwen en op het nabijgelegen resort gaat Hans han(d)(s) en spandiensten verrichten. Hans komt al vele jaren op dit resort omdat het speciaal is ingesteld op het mogen meenemen van honden. Zoals jullie weten zijn Hans en zijn XYL gek op hun viervoeters. Zij kennen de eigenaar van het resort al heel lang en hebben met hem een uitstekende band opgebouwd. Hans meldde ons dat hij gaat proberen zo snel mogelijk op 40- en 80-meter in de lucht te komen. Dus luister daarom uit de komende tijd op deze banden. Door zijn vertrek moet hij zijn bestuursfunctie neerleggen alsmede zijn barcommissie lidmaatschap. Het bestuur dankt Hans voor zijn inspanningen voor de NVRA en wenst hem en zijn vrouw heel veel succes in de nieuwe omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *