NVRA voorlopig weer open op de zondagmiddagen…  

door | 27 februari 2021

Omdat de avondklok voorlopig nog voortduurt heeft het bestuur besloten om het NVRA-gebouw nu open te stellen op de zondagmiddag vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur.

De eerste zondagmiddag zal zijn op zondag 28 februari.  Vanzelfsprekend blijven alle maatregelen van kracht welke eerder gepubliceerd zijn in Nieuwsbrief 26, zie:  https://nvra.net/wp-content/uploads/2020/06/2020060101-Nieuwsbrief-NVRA-Nr-26.pdf

Deze regels zijn gebaseerd op het generiekkader van het RIVM, zie paragraaf 3:  https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/kaders-coronamaatregelen/generiek-kader  (Maximaal aantal bezoekers per ruimte)

Hoe lang de zondagmiddagen zullen worden benut is dus afhankelijk van het voortduren van de avondklok. Zo gauw deze maatregel wordt ingetrokken gaan wij weer terug naar de vertrouwde woensdagavonden. Tot slot: de situatie op onze vereniging moet niet verward worden met uw situatie thuis, daarom nog even deze samenvatting:

Uitzonderingen op de regels voor groepsvorming

  • betogingen, samenkomsten en vergaderingen als bedoeld in de Wet openbare manifestaties;
  • het belijden van een godsdienst of levensovertuiging;
  • uitvaartplechtigheden (maximaal 100 personen);
  • huwelijksvoltrekkingen (maximaal 30 personen);
  • beroep, bedrijf of vereniging;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *