Lezing antennes door Wim PA3DJS vrijdag 19 juni jl.

door | 20 juni 2020

De lezing over antennes door Wim Telkamp (PA3DJS), welke tweemaal was uitgesteld in verband met de corona perikelen, werd uiteindelijk gehouden op vrijdag 19 juni jl.

De opkomst voor deze lezing met slechts 6 personen was niet wat wij ons ervan hadden voorgesteld. De vorige lezing van Wim trok maar liefst 19 bezoekers en dat was natuurlijk wel zeer goed, zowel voor het kennisniveau als voor de bar-omzet. Gezien de hoge huur welke wij tegenwoordig aan de Gemeente Haarlem afdragen is die bar-omzet daarom niet geheel onbelangrijk.

Niettemin hield Wim Telkamp weer een fantastisch betoog, want over antennes raak je natuurlijk nooit uitgepraat.

Voorlopig is de lijst met onderwerpen voor een lezing gedaald tot nul. Wanneer er dus weer een volgende lezing zal zijn, zal sterk ook van Uw ideeën afhangen.

Er zijn in het verleden verenigingen geweest die een fles wijn beschikbaar stelden indien er een onderwerp en spreker voor een lezing werd aangeleverd. Dat werkte veelal niet en wat moet je dan bieden? Niets natuurlijk. Heel erg  belangrijk is dat leden zelf komen met een onderwerp en dus een spreker. Als er geen vonk meer is dan is er ook geen vuur. Het ziet er dus naar uit dat er voorlopig dus even geen activiteit is op de 3e vrijdag, hoe jammer dan ook.   

Wim Telkamp PA3DJS tijdens de lezing Antennes voor een publiek van slechts 6 personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *