Monthly Archives: maart 2020

Tot 3 juni voorlopig geen verenigingsactiviteiten

In tegenstelling tot een eerder bericht heeft het bestuur besloten om al onze verenigingsactiviteiten met onmiddellijke ingang stil te leggen tot 3 juni in verband met het coronavirus. Na 2 juni wordt de situatie opnieuw bekeken en stellen wij U op de hoogte hoe wij verder gaan.  Bestuur NVRA  

Inventarisatie NVRA project ATV-testbeeldgenerator….

In het verleden zijn er al vaker schakelingen gepubliceerd waarmee je een ATV-testbeeld kunt maken. De onderstaande testbeeldgenerator is de ultieme verbetering van alle voorgaande ontwerpen. Bjorn PD5DJ ontwierp een nieuwe print en Fred PA0FKM heeft het schema aangepast. De wijziging ten opzichte van vorige ontwerpen is een modificatie in de kleuren referentie. De gemodificeerde Testbeeldgenerator van… Read More »

Leden pagina – Club documenten – Contact lijst  

  Op onze website is in de kopbalk een nieuw knop opgenomen met de tekst Leden pagina. Onder Leden pagina kunt u selecteren Club documenten of de Contact lijst. U zult echter merken dat u indien u deze keuzes selecteert er een opmerking verschijnt in de trant van: Om de Club documenten in te kunnen… Read More »