Jaarlijkse Verkoopavond vrijdag 17 januari jl. weer goed bezocht

door | 19 januari 2020

Op vrijdag 17 januari jl. werd weer de jaarlijkse verkoopavond worden gehouden. Iedereen was weer in de gelegenheid gesteld spullen hiervoor aan te leveren. De veilingmeester was Martin PA4MRS en hij werd geassisteerd door Mr. X, Ton Hesselman PA2TON en Joop  PA3GOO. Deze maal waren er heel veel items uit de nalatenschap van Cor PA3CHR onze oud-penningmeester, die in oktober vorig jaar was overleden. Besloten werd om maar de helft van zijn inbreng te veilen, aangezien anders andere leden niets zouden kunnen inbrengen. 

Ton heeft de administratie, welke door Cor was opgezet, nog weer verder verfijnd. Dit maakt het mogelijk om alle verkopers direct na afloop van de avond het verkoopbedrag uit te betalen onder aftrek van de gebruikelijke 10% veilingkosten. De artikelen welke van Cor PA3CHR waren brachten voor de NVRA maar liefst 50% van de opbrengst op. Hierbij wat beelden van deze avond:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *