Lezing ferrietmaterialen op 15-11-2019 druk bezocht

By | 16 november 2019

Op vrijdag 15 november hield Wim Telkamp (PA3DJS) een lezing bij de NVRA over het gebruik van ferriet materialen bij onze radiohobby. Wim is niet alleen als amateur maar ook professioneel actief in de markt bezig met zijn bedrijf TeTechNL.

Eigenlijk was de avond te kort qua tijd. Wanneer Wim enthousiast zijn verhaal gaat doen en daarbij zeer open staat voor vragen, dan vliegt de tijd om en voordat je het weet is het elf uur geweest. De opkomst was zeer beslist hoog, want 19 toehoorders is beslist zeer goed te noemen.

Na afloop zegde Wim toe om zijn presentatie ter beschikking te stellen aan het publiek. Iedereen aanwezig heeft deze intussen ontvangen, zodat deze thuis nog eens ter hand genomen kan worden.

Op vrijdag 20 maart 2020 komt Wim weer terug en gaat het dan met U hebben over antennes. Dat kon nog wel eens nachtwerk worden, dus brood mee.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *