NVRA Gebouw en tuin weer flink onder handen genomen…

By | 28 augustus 2019

Ook dit jaar heeft een vaste club van leden weer veel tijd in de vereniging gestoken gedurende de maanden juli en augustus. De grootste klus was de overwoekerde tuin met onkruid weer toonbaar te maken. Gelijk is ook de heg tussen ons en de buren weer behoorlijk gekortwiekt. Een ingewaterde LNB werd vervangen en tevens voorzien van een grotere schotel. De lekende mengkraan in de vestiaire is vervangen alsmede een sterk storende ledlamp links voor op ons gebouw. Door de Fa. Klomp werd in opdracht van de Gemeente een dakreparatie uitgevoerd om een lekkage te verhelpen. De medewerkers van de Fa. Klomp zijn overigens van mening dat het hele dak vervangen dient te worden. Wij wachten af hoe de Gemeente hierop gaat reageren. De firma PWN vond het nodig om de watermeter te vervangen. Toen de monteur vertrokken was kwam er geen water meer uit de kraan. Jawel: de meter zat verkeerd om.      

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *