Ton PA2TON volgt Cor PA3CHR op….

By | 18 augustus 2019

Op zondag 18 augustus jl. heeft onze penningmeester Cor PA3CHR zijn functie na 13 jaar neergelegd. De gezondheidssituatie van Cor is daar de reden van. Het bestuur heeft Ton PA2TON benaderd met de vraag of hij bereid is om de functie van penningmeester op zich te nemen. Het bestuur prijst zich gelukkig met het feit dat Ton hiertoe bereid is. In de afgelopen 13 jaar heeft Cor een solide administratie opgezet. Op dit fundament gaat Ton verder bouwen.

In maart 2006 kwam onverwacht onze penningmeester Thijs PA3EWQ te overlijden. In die tijd voerde Thijs nog deels een administratie op papier en in MS-DOS. Cor PA3CHR is toe begonnen om deze administratie om te bouwen naar Excel. De vereniging is Cor, maar ook zijn XYL Anne, zeer veel dank verschuldigd voor hun inzet voor de NVRA en Cor niet alleen als penningmeester maar ook voor het vele werk besteed aan het gebouw aan de Kanariestraat en later in 2004 de opbouw van de Jan van Krimpenweg.

Ton en Cor tijdens de overdracht van het penningmeesterschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *