Tijdens de vakantie is er weer hard gewerkt in-, aan- en om het NVRA gebouw…

By | 5 september 2018

Zoals al jaren gebruikelijk is worden de vakantiemaanden juli en augustus weer besteed aan onderhoud. Tijdens 8 woensdagavonden is er zoal het volgende gebeurd:

De heg werd gesnoeid en daar kwam een vrachtwagen groen vanaf. De hele tuin is ontdaan van onkruid en er werden zo’n 30 grindtegels aan het bestaande arsenaal toegevoegd.

Er is een nieuwe statafel toegevoegd en beide statafels zijn nu in ‘beton gegoten’

De lier heeft een ‘regenjasje’ gekregen en een kabelgeleide koker werd weer vastgezet.

De mast midden op het gebouw kreeg aan de onderzijde een extra tuikrans. Bij het klimmen in de mast was geconstateerd dat het onderdeel onstabiel was. In het gebouw zijn aan de zijde waar de tafels en stoelen staan drie railsen met WCD’s gemonteerd.

 Het plafond boven de klok en de bar werd gerepareerd en vervolgens gewit. De muur in de shack waar voorheen het schoolbord hing is gewit en het schoolbord is vervangen door een multimediascherm inclusief een nieuwe PC (met dank aan Erik PA1EV).

Reparatie en ondersteuning van het hekwerk en vervolgens werd het hele gebouw grondig schoongemaakt en werden een aantal niet meer bruikbare zaken afgevoerd naar de stort.

Er werd een nieuwe ATV-ontvanger (met Nicam) gedoneerd (PA3BCI, PA1POV, PA3FZB) en geplaatst en ook de noodverlichting brandt weer.

Het bestuur dankt alle harde werkers voor hun enorme inzet en natuurlijk ook alle donateurs voor hun bijdragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *