Op vrijdag 6 juli was er weer de jaarlijkse NVRA BBQ

By | 5 september 2018

Op vrijdag 6 juli jl. werd er weer vlak voor het zomerreces de jaarlijkse barbecue gehouden. Deze keer met een record van maar liefst 54 deelnemers. De hobbytafel was weer afgeladen met allerlei lekkere dingen welke mensen graag onder hun neus stoppen. Dat moge weer uit de beelden blijken. Ook waren wij verheugd om Jos PA3ACJ vergezeld van XYL Lieneke weer in ons midden te mogen verwelkomen na enige tijd van afwezigheid in verband met  gezondheids-redenen.

Arnold PE1AMH doet namens het bestuur enkele clubmededelingen en verwelkomt in het bijzonder Jos PA3ACJ met zijn XYL Lieneke alvorens met de barbecue werd aangevangen door maar liefst 54 deelnemers!  
 

De hobbytafel was weer afgeladen met allemaal lekkere dingen en het weer was ons deze maal gunstig gezind.

Gelukkig waren er net genoeg zitplaatsen en de tuin voor ons gebouw was dan ook nagenoeg helemaal bezet..

Dit jaar werd de barbecue voor het laatste verzorgd door Keurslagerij Groenendaal uit IJmuiden. De slagerij houdt op te bestaan dus volgend jaar zullen wij over een andere leverancier moeten gaan nadenken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *