PA2TG schenkt apparatuur aan de NVRA

By | 8 juni 2018

Onlangs heeft ons lid Trevor PA2TG maar liefst 4 sets aan de NVRA geschonken. De opbrengst hiervan komt geheel de kas van de NVRA ten goede. Raadzaam werd geacht het materiaal niet op de Jaarlijkse Verkoopavond aan te bieden maar om dat te doen via Tweedehands.nl  Zodoende kunnen ook amateurs van buiten onze vereniging hier op reageren en bieden. Daan PA3BCI bood aan om deze verkoop te gaan organiseren. Bent U geïnteresseerd ga dan naar:

https://www.tweedehands.nl/listuser/9500302/

Deze apparatuur is uitsluitend af te halen. Hiervoor kunt u o.a. op de woensdag-avond terecht in het clubgebouw te Haarlem. Hier bevind zicht een scala aan meetapparatuur en antennes om uw aankoop aan de tand te voelen. Dit gaat bij ons uiteraard gepaard met de nodige gezelligheid en een drankje!
Mocht u een afspraak willen maken, reserveren of een andere vraag hebben, verzoeken wij u te bellen op het volgende telefoonnummer: 06-13902360.
Dit omdat de mail niet dagelijks gecontroleerd zal worden.


Yaesu-FT-221r-2mtr-all-mode-inclusief display


Yaesu-FT-225rd-2-mtr-all-mode


Kenwood-TS-120s-hf-transceiver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *