Vrijdag 20 april hield Ko Lagerberg PAJY bij de NVRA een interessante lezing over PCH in de periode 1951-1961

By | 20 april 2018

Op vrijdag 20 april jl.  hield om Ko Lagerberg PA0JY een lezing over de 10 jarige periode waarin hij werkzaam was voor het kuststation PCH ofwel Scheveningen Radio. Ko had een uiterst verzorgde PPT-presentatie gemaakt waarin hij een dertigtal memorabele gebeurtenissen en anekdotes de revue liet passeren en waaraan hij bijzondere herinneringen heeft overgehouden. Twaalf NVRA-leden waren op deze lezing afgekomen. In de maand mei was er geen lezing aangezien er geen spreker kon worden gevonden. Hebt U na het lezen hiervan nog suggesties, aarzel dan niet om met het bestuur contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *