De Jaarlijkse Verkoopavond op vrijdag 19 januari jl. was weer een groot succes….

By | 19 januari 2018

Op vrijdag 19 januari jl. was het eindelijk weer zover. De NVRA Jaarlijkse Verkoopavond stond op de agenda en dat hebben wij weer gemerkt. Het gebouw was werkelijk afgeladen met koopwaar en amateurs. Er komen behalve leden ook veel niet-leden van heinde en verre op deze ‘gezelligheid’ af. En het leuke hier van is dat wij daar weer nieuwe leden aan over houden. Het verkoopteam bestaande Martin PA4MRS, Daan PA3BCI, Cor PA3CHR en Joop PA3GOO stonden voor de haast onmogelijke opgave om meer dan 450 artikelen onder de hamer te brengen. Een groot gedeelte van deze spullen waren al op de woensdagavond ervoor ingebracht. Zoals u weet worden al deze koopwaar stuk voor stuk door Cor PA3CHR in een Excel-bestand ingevoerd, zodat op voorhand aan de veilingmeester duidelijk kan worden gemaakt wat het minimaal dient op te brengen. Nadat het artikel is verkocht
kan direct worden bepaald wat de club er aan overhoudt en wat de inbrenger na afloop beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *