Nieuwe PC’s voor PI6HLM

By | 10 mei 2017

Onlangs crashte de PC van PI6HLM. Tijdelijk werd een PC geplaatst om PI6HLM zolang in de lucht te houden. Van Hans PA1POV kregen wij onlangs twee ‘nieuwe’ PC’s waarvan er één inmiddels geplaatst is op de toren. Deze door Hans PE1ICE geconfigureerde machine is door hem voorzien van Solid State Drive. De tweede PC kan bij Hans PE1ICE thuis dienst doen als testsysteem. Een lang gekoesterde wens was om behalve foto’s via het INFO kanaal ook filmpjes af te draaien. Dat was met de oude PC helaas niet mogelijk maar met deze nieuwe PC gaat het wel. Het door Bjorn PD5DJ gemaakte filmpje ‘Avondvlucht’ op 24 mei jl. draait inmiddels via PI6HLM. Een aantal andere filmpjes zijn nu in de maak om eveneens te worden getoond via onze ATV repeater. Wat ook binnenkort mogelijk wordt is dat men via PI6HLM via Skype kan inbellen. Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *