Nieuw Multi media beeldscherm voor NVRA

By | 8 april 2017

Dankzij Erik PA1EV En Pim PD0LPU heeft de NVRA sinds kort een nieuw Multi media beeldscherm in bezit. Het scherm is van het merk Samsung en heeft een beelddiagonaal van 65 inch = 165 cm. Het scherm is gemonteerd op een solide frame wat door middel van een motoriek ook nog eens op en neer bewogen kan worden. Heel fijn is dat het scherm ook de mogelijkheid van touch screen heeft, wat erg prettig is bij bijvoorbeeld het geven van presentaties. Ook het signaal van de video-router welke de ATV clubzender aanstuurt kan prima worden weergegeven evenals het inkomend signaal van PI6HLM. In ieder geval hoefde men op woensdag 24 mei jl. de wedstrijd Manchester – Ajax niet te missen. Je kunt dus gewoon naar de club komen Fred PA1FCB want hier is het scherm groter dan thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *